Vés al contingut

Crònica del concert per la consulta

Desembre 1, 2009

El passat diumenge, dia 29, i malgrat la tarda plujosa i el Barça-Madrid començant a les 7 de la tarda, el teatre es va pràcticament omplir. A l’entrar lliruàvem una placa i demanàvem una aportació de €. Es van recollir 1.250 € que es destinaran a cobrir despeses originades a l’organització de la consulta. Gràcies a tots.

Malgrat els ferms propòsits dels organitzadors de l’acte per començar puntualment, no es va poder iniciar fins a les 5:10. Us en demanem disculpes.

El concert va ser presentat per Núria Bonet i, per ordre d’aparició a l’escenari, van actuar en Muixic, Carles Merino, Roger Mas, el Mag Pere, l’Orfeó Nova Solsona, els Ninyos, l’Ivan Dach i Pep i Elisa. Novament gràcies a tots ells per la seva desinteressada col·laboració.

Seguidament, el portaveu de Volem decidir va procedir a la  lectura d’un manifest en nom de la Comissió Organitzadora (retallant-lo una mica per tal de mirar d’acabar l’acte a l’hora anunciada) i l’acte es va concloure amb unes paraules de l’alcalde de Solsona, Xavier Jounou, llegides per Neus Mujal seguides d’un Cant dels Segadors entonat per tots els assistents a l’acte.

Vídeo de la cloenda de l’acte

Text de les paraules de Xavier Jounou

Manifest de la Comissió Organitzadora de la consulta

Àlbum de fotos

 

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: